zondag 13 maart 2011

Nude look.

Nude look




Wat in het voorjaar/zomer hip word is de nude look.
And i love! Ik hou van nude looks, ze zien er classy uit.
Alleen je hebt zeker wel make-up ervoor nodig. Het ziet er dan uit of je niks/niet veel ophebt. 1 van mijn favoriete trends. Zeker weten!
Wil je weten hoe je dat voor elkaar krijgt? Ik geef jullie een uitleg met tips erbij!


De basis van het gezicht:
Als je foundation gebruikt, doe dan foundation op het liefst met een luchtige kwast zoals de stippeling brush of gebruik een getinte dagcreme.
Gebruik je geen foundation? ( net als mij?) Doe dan het volgende, pak je concealer te voorschijn dep het onder je ogen en op rode plekjes. Zodat je huid er egaal uit ziet.
Poeder het af met een lichte poeder: Zoals de mineralize skinfinish van mac. Heb je die niet elke andere poeder is ook goed. Zorg dat je het niet ziet liggen.  Dat is de basis nu ziet je gezicht er egaal uit.

Dan kunnen we verder met de andere delen van het gezicht:
Pak je bronzer tevoorschijn het liefst een matte breng het aan onder je junkbeenderen of doe dit trucje: Zuig je wangen naar binnen en doe daar de bronzer.
Doe het niet teveel zo ziet het er natuurlijk uit maar heb je net wat meer vorm.
Pak je blush tevoorschijn en doe het heel lichtjes begin bij de appeltjes van je wangen en doe het omhoog tot boven je wenkbrauw. Het liefst met een naturelle licht roze of peachy kleur.

Dan de ogen:
Doe wat mascara op voor blondines staat het natuurlijk als je bruin doet maar zelf doe ik gewoon zwart. Als je toch nog wat oogschaduw op wil doen pak je eerst een basis voor je ogen waardoor de oogschaduw mooi op zijn plek blijft zitten. Dan pak je een licht bruine oogschaduw en maak je een schaduw bij je acadeboog ( die plooi boven je bewegend ooglid) En begin buiten af en doe heel licht naar binnen toe.
Doe het zo naturel mogelijk! Zorg dat je je wenkbrauwen ook mooi in vorm gekamt zijn en als het nodig is teken je ze even bij ( lichtjes!)

  Lippen:
Die kan je nude laten of labello erover heen doen.
Wil  je dat ze toch wat meer kleur hebben? Pak dan een nude lipstick die niet erg opvalt. En dep die op je lippen. Of pak een tinted lip balm.

Zo je bent nu toch opgemaakt zonder dat iemand het door heeft!

 




Groeten, Annabelle!






Wat vind jij van deze trend?

1 opmerking:

  1. Ik vind het erg jammer dat steeds wanneer jullie weer lekker opgang komen, jullie daarna weer zo een lange stop houden.

    Dus of hou helemaal op of post minimaal 3x per week wat.!

    BeantwoordenVerwijderen