vrijdag 5 november 2010

3 soorten Mascara.

 Miss Sporty, Rimmel, Chanel.
Vandaag een artikel over 3 soorten mascara van Budget tot luxe. we gaan ze vergelijken en beoordelen of we een duurder merk nou echt beter is dan de goedkoperen.

Miss Sporty- Studio Lash waterproof.
Deze mascara is ongeveer €3,- en is te koop bij de meeste Etos filialen. Wij vinden Miss Sporty zeker wel een paar fijne producten in het arsortiment hebben, aanrader is de pressed powder en de nagellak.
De mascara vinden wij voor de prijs wel oke, het duurt wel lang voor dat de mascara opgedroogt is. De verpakking is blauw met zilveren letters, en het oog niet luxe maar ook niet goedkoop. het borsteltje is vrij smal, redelijk klein kwastje. Het brengt makkelijk aan , omdat het kwastje niet zo groot is knoei je niet zo snel. De mascara bevat 8 ml. Het opzich een goede mascara voor die prijs, maar ik raad hem niet zo snel aan.

 





Rimmel- Sexy Curves.

De Rimmel Sexy Curves mascara heeft 3 bolletjes op het mascara borsteltje zitten. De mascara heeft niet zo een groot borsteltje. De mascara beloofd veel volume te geven, ik merk niet zo veel van wat ik wel jammer vind. Deze mascara kost €10,99-. De verpakking is opvallend paars wat we zelf wel heel mooi vinden. Het oogt best wel chic. Ook deze bevat 8ml. Als je een basic mascara zoekt dan is dit er een voor jou.





















Chanel- multi-dimensionnel (brown).

De Chanel mascara is rond de €30,-, wat een behoorlijk hoog prijskaartje is. Het borsteltje is smal en recht. De verpakking is zwart met op de dop een subtiele Chanel logo, en een gouden rand. Het is een basic mascara die maar een beetje volume geeft. Zelf zou ik voor dat geld liever een andere mascara kopen want het heeft geen ''Wauw'' effect. Deze mascara bevat 6 gram.

 
Arrivederci, Annabelle&Selinaa.

1 opmerking:

  1. Leuk @rtikel!
    uhmmm, jullie stoppen de heletijd een poos na een aantal artikelen.
    Ik vind het jammer want daar door volg ik jullie blog nauwelijks meer.
    Terwijl jullie zo goed zijn!

    BeantwoordenVerwijderen