vrijdag 22 oktober 2010

Black soap & Sea butter.

Black soap & Sea butter.


Hallo, Vandaag een verzorgende review over 2 heerlijke producten. Het zijn 2 pure producten zonder chemische troep. Wat altijd fijn om te weten is. Het duo Black soap & sea butter is super goed. Je reinigt je gezicht met de black soap en daarna verzorg je het weer met de sea butter. Je kan de black soap wel als een soort facewash. Je krijgt behoorlijk veel ongeveer 50 gram die we door 4en hebben gedeeld. Je pakt een klein blokje en maakt hem vochtig onder de douche of gewoon onder de kraan. En maak je handen ook nat wrijf daarna het blokje tussen je handen dan ontstaat er een soort schuim. En dat verdeel je over je gezicht. En klaar. De Sea butter is een blok met harde boter lijkt het wel, Maar het smelt als je in aanraking komt met de huid. En dan verdeel je het goed over je gezicht. Het duurt een tijdje voor het ingetrokken is dus je kan het beter aanbrengen voordat je gaat slapen.
De Black soap ruikt niet bepaalt lekker. Maar het is niet heel erg storend. En de  Sea butter ruikt niet vies wij vinden het wel een lekker geurtje! Het duo is echt geweldig. Wij krijgen er zelf ook geen puisten van ofzo...En de black soap kan ook sommige huid problemen oplossen altijd fijn idee toch?
Sea butter zit ook veel verwerkt in gezichts/lichaams producten maar er zit dan ook meestal niet zo veel in verwerkt. Puur is natuurlijk wel het best. De site waar we het hebben gekocht is inmiddels gestopt helaas. We hebben voor de sea butter €3.50 en voor de black soap €3,- betaald.
Benieuwd hoe het eruit ziet? Kijk mee naar de foto's!





Adjö, Selina&Annabelle.

3 opmerkingen: