maandag 20 december 2010

Garnier- Essentials hydratrerende en beschermende gezichtsverzorging.

Garnier- Essentials hydratrerende en beschermende gezichtsverzorging.
Vandaag een review over de gezichtsverzorging van Garnier.
Het is een extra verzorging voor je huid. Die je vooral nodig hebt in de winter, je huid is in de winter vaak ook droger en misschien krijg je zelfs wel kleine schilfertjes. Daar hoort dus extra verzorging bij!
Als je een normale tot gemengde huid hebt kan je ook kieze voor zo'n creme. Deze creme verzacht de huid 24 uur lang en maakt de huid niet vet.
De creme heeft onder andere Aloe Vera + Vitamine E. Aloe Vera staat bekend om de verzachte/Verkoelende werking. Ook is de creme verijkt met granen wat altijd goed is voor de huid.
Deze creme is ook vrij van parabenen. Het is een lichte geur en niet duidelijk aanwezig het rijkt fris, Het heeft ver weg in de creme iets van mint maar ook een zoete geur. Wij vinden de creme zelf wel verzorgend ruiken met een lekker geurtje! Deze creme trekt ongeveer in een halve minuut in. Erg snel dus, En houd een dun laagje achter op de huid. Het is gelukkig geen vettig laagje maar een verzacht aangenaam laagje.


















De creme zit in een tube+draaidop van 50ml. Het lijkt weinig maar we schatten dat als je elke dag je gezicht insmeerd er ongeveer 2 maanden mee zou doen.
Licht wel aan de grootte van je hoofd =).
De creme zit hygiĆ«nische verpakking want zo komen er geen bactiriĆ«en bij de creme.
De creme kost rond de €6,-. We raden deze creme aan en zeker voor de winter.

Hebben jullie een favoriet product van garnier?

Groetjes, Annabelle&Selina.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb ook altijd een droge huid in de winter, zelf heb ik ook een favoriet van Garnier dat is namelijk 3 in 1 gezichtreiniger. Leuk dat jullie door gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de gezichtreiniger van Garnier fijn! Dus de reinigingsmelk en de tonic. Wel wat prijzig, maar het zijn goede producten.

    BeantwoordenVerwijderen