maandag 20 december 2010

Rituals- Tao secret collection.

Rituals- Tao secret collection.

 
Vandaag een mega lange review over de collectie doos Tao secret van rituals de prijs €34,90
De verpakking is zoals we van rituals gewend zijn erg luxe.
Rituals omschrijft dit pakket als :

'Tao is een oude Chinese levensfilosofie, waarin alles draait om evenwicht tussen Yin en Yang. Een overdaad van prikkels uit de buitenwereld, Yang, verstoort je natuurlijke balans en leidt tot stress. De rust keert terug wanneer je je balans herstelt door extra aandacht te schenken aan Yin, je innerlijke wereld. Rituals helpt je hierbij met een reeks Tao verzorgingsproducten. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke, rustgevende ingrediënten, die Yin ondersteunen en je helpen te ontspannen.'

Op alle verpakkingen zit ook een chinees teken gerukt in het glans. De rest van de verpakking zijn mat. Deze collectie is te herkennen aan de mintgroene verpakkingen wat er lekker fris uitziet en zeker uitknalt in je badkamer!

Wai wang- body exfoliating cream.

Exfoliating is een luxe woord voor scrub. Deze heeft ook een onwijs lekkere geur, de geur ruikt heel mild en zacht en ergens in de verte ruikt het naar de welbekende labello geur. De scrub bevat 200ml wat veel is. Wat gelijk opvalt is dat de opening waar de scrub uitkomt groter is dan wij gewend zijn. Als je net hebt gescrubt dan blijft er (gelukkig!) de geur nog achter op je huid. De scrub heeft vrij zachte korrels, terwijl die best ruw scrubt. Het voelt of de scrub ook super dun laagje achter laat op de huid waar je een super zacht baby huidje van krijgt. Dit product is 1 van de favorite van deze set.






















Gel douche extra moussant white Lotus & green tea.

Deze shower gel is super fijn! We hebben al vaker zulke flessen gehad met shower gel, maar deze geur kwam ons zo bekend voor! We hadden namelijk in de zomer vakantie een face mist die precies naar deze geur rook.  En we hebben dus een goede herinnering aan deze geur. Als je de gel spuit op je hand ziet het er ook echt uit als gel, maar zodra het in aanraking met water komt schuimt die als de malle! en kan je je zelf dus heerlijk ermee in soppen. Zelf zouden we deze wel opnieuw kopen dus een aanrader. Deze bevat 200ml.


Mei Dao body cream met organic white lotus & Yi Yi Ren.

Deze body cream bevat 70ml. Deze ruiken ruikt oke het klinkt heel raar. Maar deze ruikt naar die vochtige kinder toilet doekjes. En geloof me die ruiken lekker. Ook deze heeft een vrij zachte en subtiele geur wat erg aangenaam is. Deze is ook super snel ingetrokken dus je zit niet met een plakkerig lichaam. Deze laat ook een aangenaam laagje achter waardoor die je huid extra voed. En dat willen we allemaal in de winter am i right?





















Lao Tze cooling foot balm. Chinese mint & Yi Yi Ren.

Laten we beginnen met dat deze het sterkte ruikt van allemaal! De geur is sterk aanwezig en ruikt naar chinese mint. Deze is dus voor de voeten bestemt, en daarom vettiger en trekt ook langzamer in.
Deze tube bevat 75ml. Dit is een favoriet van ons ieder geval die heerlijke geur! Wij smeren onze voeten er ongeveer 1x in de 3a4 dagen er mee in.
Als je de creme op je voeten aanbrengt voelen je voeten ook erg fris aan, dat komt dus door de mint.
Wij raden dit product zeker aan!

 

10 minute face lift.

Dit product bevat 2 soorten maskertjes.
Als je de verpakking opent zie je al eerste 2 verpakkinge met de maskertjes. De eerste maskertje heet

Awareness met China Clay & Nourishing Avocado. Deze reinigt de porien diep. Het masker word niet hard en laat je 10 tot 15min intrekken. Per zakje bevat het 10ml.

Awareness soothing honey & Rice milk. En deze hydrateert de huid optimaal. Dit masker word ook niet hard en hoort ook 10 tot 15min ingetrokken te zijn.

 

Conclusie van het Tao Secret pakket is:
Zeker een aanrader! Wil je meer van rituals in 1 keer dan is dit super!
Een pakket kopen is ook voordeliger want meestal kost 1 product van rituals al rond de €10,-  En dit keer krijg je 5 producten voor €34,90-

Fründliche Grußen, Selina & Annabelle!

1 opmerking:

  1. Ik vind die geur niet zo fijn, maar de Magic touch is wel echt heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen